ALPHA Q-ONE DAY MAYBE-concert lansare single & video


Când:
17 Martie 21:00 23:00
Gazdă:

Strada Emil Cioran 1-3, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Trupa sibiana de alternative multi metal, ALPHA Q, va invita la o seara plina de energie si fun cu ocazia lansarii noului lor single si videoclip intitulat "ONE DAY MAYBE".
Piesa este cel de-al treilea single din repertoriul trupei, dupa "Circles" si "Blind" lansate anul trecut.
O trupă care înțelege importanța echilibrului și a angajamentului. Alpha Q este o trupă de metal, care încearcă intenționat să se distanțeze de generalizarea subgenurilor din muzica metal. Considerând că toate subgenurile din metal sunt de fapt, perfecte unele pentru celelalte, trupa creeazã propriul lor amestec: ALTERNATIVE MULTI- METAL. Trupa datorează sound-ul versatil, gusturilor lor muzicale la fel de versatile, care nu se limitează la nici un subgen specific al rock-ului sau metal-ului. Asa cã, dacã sunteți în căutarea unor riff-uri heavy de chitară, a unui sound energic și puternic de tobe, dacă vreți sa auziți solo-uri de chitară explozive sau linii vocale, care pur și simplu nu vã vor mai părăsi mintea pentru o lungă perioadă de timp, Alpha Q are toate bazele acoperite.
ALPHA Q sunt Mira Botocan, Waqas Ahmed, Madalin Muntean, Zsolt Stefan si Daniel Perganczi, o gasca de oameni care iubesc muzica si mai ales muzica pe care o fac impreuna.
VA ASTEPTAM CU DRAG sambata seara si abia asteptam sa auziti noua piesa!

Artist suport: 15 RON