Alternativ Târg de carte și terapii complementare Ediția a II-a


Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania

Despre

Târgul de carte de sănătate și terapii complementare – alterNativ se pregătește pentru cea de-a II-a ediție care se va desfășura în perioada 14-16 decembrie 2018 la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu (corpurile A și B) și locații prietene evenimentului.

Motto-ul de anul acesta
Trăind cu Inima deschisă!
trasează discret temele abordate de invitați și de cei care doresc să-și prezinte ideile în spațiul bibliotecii publice, un spațiu dedicat ideilor, inovației, comunicării, informațiilor capabile să îmbunățățească modul de a trăi, de a gândi și de a percepe frumusețea și cheile acestei dimensiuni.

Târgul aduce la Sibiu cele mai reprezentative edituri care-și vor prezenta oferta de carte tematică – sănătate și dezvoltare personală, precum și pe cei mai valoroși specialiști din zona terapiilor complementare, cu rol preventiv și curativ.
Prin organizarea evenimentui Biblioteca își dezvoltă aria de intervenție în procesul de învățare pe tot parcursul vieții, oferind publicului interesat metode noi de cunoaștere și de alegere a informației.

Standurile cu carte vor fi completate de conferințe, ateliere, expoziții, spectacole din 32 de domenii de activitate și studiu: ayurveda, astrologie, antropologie, aromaterapie, analize energetice, biblioterapie, bioenergoterapie, biorezonanță magnetică, cristaloterapie, dezvoltare personală, dietă și nutriție, feng shui, fitoterapie, hipnoză regresivă cuantică, homeopatie, kinetoterapie, magnetoterapie, masaj, medicină cuantică, metafizică, medicină populară, meloterapie, medicină chineză, parapsihologie, prananadi, psihometrie, reflexoterapie, șamanism, tarot, terapie acustică, tai chi, yoga.

După înscrierea participanților, care au termen de înscriere până în data de 23 octombrie, vom anunța participanții și desfășurătorul întregului eveniment.

Tematica târgului permite o desfășurare specială de forțe pentru întreaga ofertă de produse, servicii și informații din vastul domeniu al sănătății și al terapiilor complementare.

Organizator: Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu

Intrarea publicului este Liberă!