ANA, MON AMOUR la CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

CINE M-A văzut la Habitus dedică o proiecție unui film câștigător la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, chiar în săptămâna în care va începe cea de-a 68-a ediție a acestui festival. ANA, MON AMOUR a câștigat în 2017 Ursul de Argint pentru realizări artistice şi tehnice deosebite, iar regizorul său, Călin Peter Netzer este un nume deja cunoscut la Berlin, după ce „Poziția copilului” a câștigat Ursul de Aur în 2013.
O poveste de dragoste zbuciumată, o dramă psihologică perfect ancorată în realitatea zilelor noastre, filmul ANA, MON AMOUR va putea fi văzut miercuri, 14 februarie, ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
"Ana, mon amour" este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Rolurile principale sunt interpretate de Mircea Postelnicu şi Diana Cavallioti. Alături de ei spectatorii îi vor putea recunoaște pe Adrian Titieni, Vlad Ivanov Carmen Tănase, Vasile Muraru, Tania Popa şi Igor Caras Romanov.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: 0733956223 | 0269 250 383.
Filmul este interzis minorilor sub 18 ani.Interzis minorilor sub 18 ani.

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Parada Film.