Andrei Irimia - Nuit Minimaliste - Live in Sibiu

Muzică clasică

Data și ora:
Gazdă:

Str. General Magheru 1-3, 550185 Sibiu
Organizator:

Despre

*Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor de la concertul de duminică vor ajunge la asociația SufletEȘTI care contribuie nemijlocit la aprovizionarea cu hrană și articole de uz personal destinate refugiaților din Ucraina.

BILETE:
Eventbook:
https://eventbook.ro/.../bilete-andrei-irimia-nuit...

-------------------------------------------

Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent, cu scopul de a oferi o deschidere spre propriul sine celor care iau contact cu piesele lui.

Pornind de la această idee, artistul a lansat, în toamna anului 2019, primul său album solo, “Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste, iar în noiembrie 2021, piesa „Pasărea fericirii”, în colaborare cu actorul Marius Manole."
“În viziunea mea, melancolia reprezintă un filtru de autocunoaștere, care invită la explorarea interioară, la atenția față de emoții, la o mai mare disponibilitate emoțională și “răbdare cu sine”. Iar în termeni muzicali, această “răbdare cu sine” se construiește prin linii melodice simple, minimaliste.”

Razvan Păun - Vioară
Thibault Solorzano - Violoncel