Aniversarea, premieră la Sibiu - CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

ANIVERSAREA, cel mai nou film semnat de Dan Chișu, ajunge în premieră la Sibiu, în cadrul CINE M-A văzut la Habitus. Cu o distribuție de excepție, ANIVERSAREA este ultimul film în care apare îndrăgitul actor Mircea Albulescu. De asemenea, spectatorii vor recunoaște pe marele ecran actori renumiți precum: Răzvan Vasilescu, Coca Bloos, Lucian Ifrim, Emanuel Pârvu, Marian Râlea, Dana Voicu, Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr, Mihai Constantin, Mircea Andreescu, Emilia Dobrin, Dana Dembinski și Gheorghe Ifrim. Proiecția va avea loc miercuri, 6 decembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
La cea de-a 94-a aniversare a lui Radu Maligan, familia şi foştii colegi se întâlnesc la petrecerea bătrânului. Situaţia devine complicată atunci când jumătate dintre oaspeţi încearcă să îl convingă pe Radu să se spovedească unui preot, în timp ce restul invitaţilor consideră că nu poţi forţa pe cineva să acţioneze contra voinţei sale.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: 0733 956 223 (SMS) | 0269 250 383.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul DaKINO Production.