Anotimpul Prezinta: Nu Zau (uvar) ~ Voi Cu ~ Supaul


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

~ " Anotimpul " ~ suntem noi cei care simtim, gandim, traim, cream, respectam, dorim si credem in ceva. Asemenea anotimpurilor in continua miscare, schimbarea incepe cu noi insine, iar cu aceasta ocazie putem celebra impreuna venirea “ Verii “ cu voie buna, zambete si chef de dans. Ne dorim sa promovam cat de des posibil tinerii autohtoni pasionati de muzica, videoproiecti, arta si alte ramuri artistice benefice dezvoltari noastre.
Timpul fiecaruia dintre noi fiind foarte pretios, noi consideram ca exista variante de a ne petrece timpul liber mai armonios, solidari fata de cei ce ne inconjoara, cu respect fata de natura si cu tematici plastice care sa prezinte importanta mediului inconjurator dar mai ales a “~Ano:timpurilor~“

https://www.facebook.com/Anotimpul-1734640703423420/?fref=ts

XX ~ `´ Vorba buna ne aduna´´~ XX cu:

Nu Zau (uvar):

Vorbim despre un tanar artist nascut in suburbiile Bucurestiului si crescut cu influentele muzicii underground. Si-a construit cariera de artist fara nici o sustinere, doar din pura dragoste fata de muzica, un rol important avand influentele de hip-hop dar mai ales artisti precum Rhadoo sau Ricardo Vilalobos.

http://soundcloud.com/aimar http://soundcloud.com/nu-zau

https://www.facebook.com/nuzau/

Voi Cu:

Un artist care din familie s-a nascut si i s-au transmis prin viu grai tainele plastice ale muzicii clasice, mai tarziu devenind foarte creativ in ceea ce priveste implementarea si dezvoltarea acestor sunete in set-urile sale. Dupa vaste experiente in ale muzicii electronice, Voi Cu v-a condimenta aceasta minunata seara de vara cu sunete elastice si un vibe plin de entuziasm.

http://soundcloud.com/ivy-voicu

https://www.facebook.com/voi.cu.mine

SuPaul:

Ne propunem ca la fiecare eveniment sa promovam tineri autohtoni pasionati de vasta compozitie a muzicii. Juwana cum este numit printre apropiati, este un pur sange ardelean care din fire doreste sa incarce cu energie pozitiva, voie buna si caldura persoanele cel inconjoara.

Visual-uri: Dan Adrian Ionescu

Este un mare pasionat in ale arhitecturii de design interior, care cu timpul s-a lasat atras si de posibilitatea cromatica a video–proiectilor.

https://vimeo.com/91166698

https://www.facebook.com/dan.a.ionescu.58?fref=ts

Cu bucate bine alese in prezentarea “ Anotimpului “, vom intalni o combinatie de sunete psychedelice care sustin linia beat-urilor funk–groove, avand ca scenograf visual-urile si actori principali oamenii de bun augur.

XX ~ " Vorba buna, ne aduna " ~ XX

XXOutside~chilling~terraceXX
XXLemonade~and~fresh~BarXX
XXIndoor~and~Outdoor~VisualsXX
XXQuality~SoundXX
XXOnly~for~the~Artist~and~Technical~Support:20RONXX