Antreprenori de Succes

Atelier  |  Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Strada Emil Cioran 4, Sibiu 550025, Romania
Organizator:

Despre

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Camera de Comerț Britanică din România (BRCC), filiala Sibiu, sunt încântați să-și anunțe colaborarea prin lansarea seriilor de forumuri " Învață de la antreprenori de succes ".
Înregistrare participare eveniment:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda09_APaLhhz-yheRL_4a_LiJOJ6k-mUsDMxzz6Sh_YADgCQ/viewform
Aducând antreprenori din întreaga comunitate locală, absolvenți ai universității, povești de succes naționale și internaționale dintr-o gamă diversă de industrii și experiențe, discuțiile de 90 de minute vor implica un amestec de formate concepute pentru a ajuta atât întreprinzătorul cât și participantul să afle provocările cheie, sfaturi și informații despre funcționarea și dezvoltarea unei afaceri.
Aceste tipuri de programe comunitare de comunicare sunt esențiale pentru a ajuta la inspirarea unei noi generații de oameni de afaceri locali și pentru a dezvolta locuri de muncă la nivel local. Șansa de a auzi despre bătăliile și succesele, eșecurile, lecțiile învățate și înțelepciunea câștigată de la decizia îndrăzneață de a păși în necunoscut creeând locuri de muncă și construind o afacere, este un eveniment unic.
Unde?
Evenimentul va avea loc la Facultatea de Inginerie, str. Emil CIoran nr. 4, aula IE 102 de la 19:00 la 21:00.
Cine este Cristi Cîmpineanu?
Cristi Cimpineanu este un antreprenor din Sibiu care și-a dezvoltat propria afacerea IT la scurt timp după ce a absolvit la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Inginerie specializarea de Calculatoare.
Afacerea a pornit-o de la zero și a dezvoltat-o pe parcursul ultimilor 15 ani ajungâng acum să aibă peste 60 de angajați, iar majoritatea clienților săi fiind din sectorul asigurărilor din Marea Britanie. În luna octombrie IT Perspectives, lansează un nou proiect tehnologic împreună cu un partener german care vizează sectorul de Construcții și Imobiliare. Mai multe vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului.
De ce ar trebui să vii?
Stadiul actual în dezvoltarea educației antreprenoriale constă în crearea abilităților antreprenoriale pentru toți studenții specializați în economie, inginerie, agricultură și industria alimentară, medicină, stomatologie, psihologie, sociologie, interpretare / traducere (litere), drept, etc. Sau persoane care doresc să își dezvolte competențe noi sau dornice să afle lucruri noi. Crearea de echipe interdisciplinare pentru a lucra pe proiecte antreprenoriale fiind valoroasă în oferirea unei viziuni diferite asupra activităților din viața reală.