Apolodor #2


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 31 ianuarie, ora 20:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
-----------------------------------------------------------------
APOLODOR
concert după "Cartea cu Apolodor" de Gellu Naum
cu: Ada Milea și Dorina Chiriac
muzica: Ada Milea
invitaţi speciali: Alex Bogdan și Radu Banzaru

concert recomandat celor cu vârsta peste 3 ani
durata: 40 min

**
Concertul Adei Milea, „Apolodor”, ne invită să descoperim un fel de hartă muzicală a călătoriilor pinguinului inventat de Gellu Naum, un pinguin trist, suferind de dor, căruia Ada Milea îi dă consistență într-un spectacol comic și muzical, cu jucării, alături de una dintre cele mai simpatice actrițe din România, Dorina Chiriac.

Concertul are o durată de aproximativ 40 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă (3+).

Concertul face parte din campania de comunicare a proiectului „Cel mai mare Gulliver”, un spectacol după Gelu Naum, pe muzica Adei Milea, în regia lui Alexandru Dabija, unul dintre cei mai iubiţi creatori de muzică şi teatru din România. Proiectul se află în lucru încă din primăvara anului trecut şi va fi prezentat publicului anul acesta, la începutul lunii martie.
**

preț bilet: 14 lei, tarif unic

Accesul publicului la concert se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00. Biletele pot fi achiziționate și online prin eventim.ro. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro