Apolodor // spectacol în limba germană / Premieră


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Miercuri, 30 noiembrie, ora 18:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
---------------------------------------------
spectacol în limba GERMANĂ
în PREMIERĂ

APOLODOR
după Gellu Naum

DIRECŢIE MUZICALĂ: Ada Milea
VARIANTĂ ÎN LIMBA GERMANĂ: Eszter Tompa

CREAŢIE COLECTIVĂ CU: Radu Brănici, Claudia Stuhler, Charlie Fălămaș, Jenő Major, Hansel Andrei

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durată: 45 min.

**
Antrenant și plin de umor, spectacolul îi invită pe cei mici într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă.
„Apolodor e o joacă hazlie și utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu știu foarte bine germană.” – Ada Milea

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro