Arini Fest Cinema 2015


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Filme, muzică, activități distractive pentru copii!

Fiecare ediţie a Arini Fest Cinema este dedicată unui regizor de valoare. Anul trecut toate filmele au purtat amprenta inegalabilului Woody Allen, trei dintre cele mai apreciate filme ale acestuia fiind proiectate în serile evenimentului: “Din dragoste pentru Roma”, „Ce-o fi o fi” sau „Miezul noptii în Paris”.

Anul acesta vom face o scurtă incursiune în filmografia lui Wes Anderson. Pe durata celor trei zile vor rula „The Grand Budapest Hotel”, „Fantastic Mr. Fox” și “Moonrise Kingdom”.

Seara, înainte de fiecare proiecție de film, publicul va fi introdus în atmosfera filmelor de muzica difuzată – coloana sonoră a filmelor ce urmează să fie proiectate - , combinată cu imaginile care vor rula pe ecranul de mari dimensiuni, imagini care prezintă filmografia regizorului celor trei filme prezentate în cadrul evenimentului. Întregul concept audio video va fi realizat de DJ CampSauvage.

Programul evenimentului este gândit astfel încât să răspundă nevoilor unei categorii cât mai largi de public. Prima parte a fiecăreia dintre cele trei zile este dedicată copiiilor și părinților care frecventează, în mod uzual, parcul. În timpul zilei, zona de eveniment funcționează ca spațiu de lectură și relaxare pentru cei tineri, pe peluza parcului fiind instalate pături, umbrare, şezlonguri, hamacuri şi balansoare după un concept de amenajare realizat de un scenograf.

PROGRAM:

● 10:00 - 12:00 - Ateliere pentru copii coordonate de către Magic Hands Studio

● 12:00 - 17:00 - Chill Time

● 17:00 - 19:00 - Ateliere pentru copii coordonate de către Magic Hands Studio

● 21:00 - 22:00 - Concept audio/video prezentat de DJ CampSauvage

● 22:00 - 23:30 - Proiecție filme

Vineri: The Grand Budapest Hotel
Sâmbătă: Fantastic Mr. Fox
Duminică: Moonrise Kingdom