Aritmetica mentală japoneză. Soroban pentru copii


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Ai un copil cu varsta intre 5 si maxim 14 ani?

Ca parinte, iti doresti probabil tot ce este mai bun pentru copilul tau, pentru educatia si viitorul lui. Cum il poate ajuta, in acest sens, ARITMETICA MENTALA JAPONEZA?

Înscrie-te aici: https://forms.gle/tcYKs49nzNe7RxvLA

Ce beneficii aduce aceasta? Ce metode de studiu se folosesc si pentru ce durata? Cu cine si cum lucram pentru a dezvolta creiere si asa-numitele life skills? De ce studiaza si acum copiii japonezi aceasta metoda de calcul?

Raspunsuri la aceste intrebari si multe alte lucruri interesante poti afla la atelierul din data de 15 MAI 2019

Sorobanul este un instrument de calcul, un abac japonez cu ajutorul caruia, prin aplicarea diverselor formule de calcul, se pot obtine rezultate la majoritatea operatiilor aritmetice. Metodele de calcul sunt total diferite fata de cele utilizate in cadrul sistemului traditional de invatamant de la noi.

Aritmetica mentala japoneza este un antrenament al creierului. Prin efectuarea calculelor pe Soroban si ulterior, prin proiectarea in minte a acestui instrument de calcul si a formulelor de calcul, se stimuleaza practic ambele emisfere cerebrale si se ajunge astfel la rezultate uimitoare (copiii calculeaza mental) si efecte extraordinare asupra dezvoltarii creierului copiilor.

SOROBANUL = TEHNICĂ EXTRAORDINARĂ, PRIN CARE COPILUL ÎŞI PUNE ÎN VALOARE POTENTIALUL, MAXIMIZÂNDU-ŞI ABILITĂŢILE MENTALE

Cu cine?
Cu Andreea Matei – mama, sotie, antreprenor, fan Soroban😉

Am 39 ani, sunt mamica lui Mihai de 9 ani si am dorinta de a ma dedica educatiei in stil japonez si prin aceasta, unui nou proiect pentru Sibiu.

Am inceput sa invat Soroban pentru si alaturi de fiul meu, am dorit sa ii dezvolt potentialul si sa il ajut din punct de vedere intelectual intr-un mod diferit fata de ceea ce i se oferea in mod uzual, prin sistemul traditional de invatamant.

Sunt certificata ca trainer de Soroban de catre scoala de Soroban numarul 1 in Japonia.

Cred cu tarie ca investitia in copiii nostri si in educatia lor este cea mai sigura investitie si calea spre un viitor mai bun pentru noi toti.

Unde?
Curand iti spunem locatia

Când?
15 mai, 19:00-20:30

Cum?
Înscrie-te aici: https://forms.gle/tcYKs49nzNe7RxvLA
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei