Art'Nativ Backyard Cinema :: Ziua internationala a copiilor


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Noica 10, Sibiu
Organizator:

Despre

Pentru ca ne-am simtit tare bine sa va avem alaturi de noi la prima incercare de a viziona un film in gradina Art'Nativ, ne-am hotarat sa o facem din nou!

Va invitam vineri 1 Iunie de ziua copiilor, sa petrecem timp impreuna si sa vizionam "Cum să îţi dresezi dragonul 1".
Pregatiti cu cate ceva de mancare, vom cina impreuna, copiii se vor juca, noi ne vom cunoaste si putin dupa ora 20:35 vom viziona filmul.

How to Train Your Dragon 1 / Cum să îţi dresezi dragonul 1 (2010) Film animatie online dublat in limba romana

Studiourile care v-au incantat cu “Shrek,” “Madagascar” si “Kung Fu Panda” va invita acum sa porniti intr-o aventura vesela in lumea mitica populata de vikingii cei puternici si de dragoni neimblanziti.

Hiccup (Sughit), fiul conducatorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai slab viking dintre toti locuitorii insulei, locuitori aflati intr-un permanent razboi cu dragonii inaripati. Cu un aspect fizic nu tocmai vanjos si cu alte preocupari decat tinerii vikingi de-o seama cu el, Sughit este tinta tuturor ironiilor si o permanenta dezamagire pentru neinfricatul sau tata. Ajuns la varsta la care trebuie sa-si dovedeasca barbatia, Sughit trebuie sa omoare primul sau dragon si sa arate astfel ca merita sa fie fiul tatalui sau. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar Sughit ajunge sa se imprieteneasca cu cel mai temut dintre dragoni caruia ii da si un nume, Toothless (Stirbul). Prietenia neasteptata dintre cei doi si aventurile pe care le traiesc impreuna vor schimba pentru totdeauna destinul insulei Berk...

Locurile sunt limitate, inscrieri dupa principiul "primul venit, primul servit!"
Donatie recomandata: 15 lei/ pers.
Inscrieri 0753356248 sau mesaj privat Art'Nativ