Art terapie Phronetik® - despre culori


Data și ora:
Gazdă:
Minihub, Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Ce?
Ne intalnim sa aflam cate ceva despre Art Terapia Phronetik® si sa lasam sufletul “sa vorbeasca in imagini” pentru ca mai apoi sa reusim sa invatam limbajul acestora. Pe parcursul acestei intalniri, invatarea va fi una de tip experiential.

Vom urma un ciclu format din 4 etape:
Experienta/ Explorare,
Observare si reflectie,
Formarea conceptelor,
Implicare activa.

Iar ca si provocare vom mai adauga o etapa si anume, “folosirea conceptelor” in a creea o lucrare autentica (suplimentar, acasa sau de ce nu, la o intalnire viitoare).

Vino sa ne regasim in aici si acum!

Cu cine?
Laura Cândea-Burnete, suflet pasionat de oameni, arta si educatie. Mamica de Matei si sotie de om minunat. Profesor psihopedagog pe catedra de Educatie Plastica in Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva si art-terapeut in “devenire” in cadrul Asociatiei Romane de Terapii Expresive (ARTE) & Wiener Schule for Kunsttherapie (WSK) Austria
Art’Nativ
www.art-nativ.ro

Cu ce?
Cu niste haine lejere, chef de experimentat si deschidere catre “ascultarea” culorilor!

Când?
3 noiembrie, orele 18:30 - 20:00

Unde?
Spiritul incubatoricesc crește, rămâi alături de noi:)

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta sprijină incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul - donează o sumă minimă de 10 lei pentru fiecare întâlnire.