Arta De a Trai Si De a Manca Sanatos


Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Luni, 29 februarie 2016, orele 17.00 - 19.00 in cadrul sectiei Arte, etaj 2, a Bibliotecii Astra, va prezentam modul in care mancarea sanatoasa duce la un trai sanatos.

Seminarul sustinut de Mirela Lăzărescu, nutritionist la Centrul Copacul Vietii, va atinge puncte de importanta majora precum principalele grupe de alimente si rolul lor in functionarea organismului, principalii factori pentru atingerea si mentinerea unui stil de viata sanatos si HIPERTENSIUNEA -Boala sau lipsa de interes?

Aceste seminarii sunt oferite gratuit prin amabilitatea Bibliotecii Astra, ce ne pune la dispoziție spatiul si a Centrului Copacul Vietii, www.CentrulCopaculVietii.ro

Dorinta noastră comună este de a face cunoscute binefacerile dietei corecte pentru o viata sanatoasa si de a discuta despre dezechilibrele ce apar in lipsa ei. Astfel de-a lungul a 8 seminarii vom atinge aceste puncte sensibile. Si in fiecare seminar vom discuta despre alte dezechilibre ce pot fi restabilite prin dieta si vointa: Diabet, Hipertensiunea arteriala, Obezitate, Deshidratare, Guta, Sindromul metabolic. Anumite seminarii vor avea si invitati ce vor sustine ateliere demonstrative.

Intrucat numarul de locuri este limitat la 30 persoane va rugam sa va anuntati participarea la adresa restaurantcopaculvietii@gmail.com pentru a va trimite confirmarea. Urmariti pagina noastră de facebook si site-ul pentru datele următoarelor seminarii.