ARTmania Festival 2013


Data și ora:
Gazdă:
Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

ARTmania Festival 2013 se va desfasura in saptamana 5-11 august, iar biletele sunt disponibile in magazinul ARTmania la pretul de 150 de lei.

Participantii la evenimentele ARTmania sunt obligati sa prezinte un bilet sau o invitatie valabilă. Accesul va fi permis in baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. ARTmania poate garanta faptul că un bilet este legal si nefalsificat numai dacă acesta este cumpărat direct de la ARTmania sau de la unul din punctele de vânzare sau prin reprezentantii oficiali.

Participantii vor primi brătări de acces în schimbul biletelor, în functie de tipul biletului achizitionat. Brătările nu pot fi înstrăinate, rupte si nu sunt transmisibile. Organizatorii Festivalului ARTmania nu răspund de pierderea, înstrăinarea, deteriorarea sau ruperea brătărilor aplicate exclusiv de catre personalul autorizat la accesul în locaţie. Ruperea, distrugerea sau deteriorarea brătărilor de acces anuleaza dreptul posesorilor de a participa la evenimentele festivalului.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, de pe Eventim.ro, Myticket.ro sau din reteaua de distributie Eventim.