Ascultă-ți copilul. Cinci instrumente simple - lansare

Lansare de carte

Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Duminică, 24 iunie, de la ora 11.30, vă invităm la lansarea cărții „Ascultă-ți copilul. Cinci instrumente simple pentru provocările cotidiene ale părinților“ de Patty Wipfler și Toscha Schore, apărută la Editura Humanitas, în colecția H Parenting, în traducerea Sandei Watt.
Invitații acestui eveniment sunt Dan Luca, Productivity Expert & 5AM Wake Up Artist, Ana Porumbăceanu, instructor în curs de certificare Hand in Hand Parenting și Otilia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting în România și coordonator al colecției H Parenting. Moderator: Petru Vasile Trăscăian

Vrei să afli cum să reacţionezi cu calm, rãbdare şi blândeţe la izbucnirile emoţionale ale copilului tău? Cinci instrumente care nu dau greş, testate de sute de mii de părinţi din întreaga lume, îţi vin în ajutor.
Ascultă-ţi copilul este mâna întinsă de doi specialişti părinţilor ocupaţi şi copleşiţi de griji din ziua de azi. Cele cinci soluţii practice pe care le oferă sunt pe cât de simple, pe atât de eficiente şi te vor ajuta să ai o relaţie mai strânsă şi mai puternică cu copilul tău, să îi dezvolţi încrederea în sine, inteligenţa nativă şi capacitatea de a învăţa. Peste o sută de poveşti adevărate ale unor părinţi care au pus deja la lucru cele cinci instrumente fac din cartea scrisă de Patty Wipfler şi Tosha Schore o lectură nu numai educativă, ci şi foarte agreabilă.
„Cartea pe care o așteptam de atâta vreme!“ (Dr. Lawrence J. Cohen)

„Ghidul perfect ca să fii un părinte amuzant şi atent.“ (Kirkus Review)

PATTY WIPFLER este fondatoarea organizaţiei nonprofit Hand in Hand Parenting, care are o activitate neîntreruptă din 1989, autoare premiată, profesor şi trainer pentru sute de terapeuţi din SUA şi din alte zece ţări. De-a lungul a 40 de ani de carieră, timp în care a lucrat îndeaproape cu părinţi şi copii şi a condus peste 400 de workshopuri, autoarea a pus la punct o metodă revoluţionară de parenting care porneşte de la faptul că relaţiile din familie influenţează decisiv comportamentul copiilor şi capacitatea lor de învăţare. Patty Wipfler semnează bestsellerul internaţional Parenting by Connection, vândut în peste 800 000 de exemplare şi tradus în engleză, spaniolă, chineză şi japoneză, şi numeroase articole de specialitate publicate în reviste precum Huffington Post, Mothering Magazine, Nurture Magazine, The Bulletin of Zero to Three etc.

TOSHA SCHORE este autoare, trainer, blogger pe HuffPost Parenting şi conferenţiar. Mamă a trei băieţi, ea încearcă în cărţile, articolele şi discursurile sale publice să îi ajute pe părinţi să îşi înţeleagă fiii şi să comunice mai bine cu ei, prin joc şi seturi de reguli convenite cu blândeţe. Mai precis, pune în aplicare cele cinci reguli de aur ale Hand in Hand Parenting pentru a stabili o conexiune mai puternică între părinţi şi copii. Înţelegând că mulţi taţi nu sunt îndeajuns de implicaţi în creşterea şi educarea copiilor, Tosha Schore a început de ceva vreme să organizeze workshopuri anume pentru aceştia, cu scopul de a-i învăţa să facă faţă provocărilor cotidiene în materie de parenting.