Aspects of Love - Festivalul ICon Arts Sibiu 2015


Data și ora:
Gazdă:
Aleea Peleșului 2, Sinaia 106100, Romania
Organizator:

Despre

Recital de operă. Annemarie Condacse (soprană, SUA), David Malis (bariton, SUA), Diana Spînu (pian, Romania)

ICon Arts 2015 propune publicului un recital de operă de excepție, la Castelul Peleș din Sinaia. Voci renumite ale scenei mondiale - soprana Anne-Marie Condacse și baritonul David Malis - vor oferi o mostră de excelență, acompaniați la pian de Diana Spînu.

Colaborând cu teatre de operă din întreaga lume, Dr. Anne-Marie Condacse este o artistă desăvârșită, dar și un reputat pedagog, studenții săi de la Universitatea de Muzică din Oklahoma, fiind premianți la majoritatea concursurilor naționale și internaționale dedicate muzicii vocale.
Primul american care a câștigat prestigioasa competiție Cardiff Singer of the World, David Malis și-a început cariera la Opera din San Francisco, debutând, apoi, la Metropolitan Opera, într-o producție ce reunea artiști precum Luciano Pavarotti, Kathleen Battle și Giuseppe Taddei. În prezent, David Malis este Director de Operă și Profesor Asistent de Canto la Universtatea din Arkasas. Cei doi soliști sunt prezenți în România ca invitați ai Academiei ICon Arts – Sibiu, 2015.