Astra Film Festival


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Primul festival internațional de film din România, Astra Film Festival (AFF), se desfășoară la Sibiu și este o sărbătoare a filmului documentar contemporan.

Cele mai recente și remarcabile producții internaționale, premierele documentare românești și cele din spațiul Est-European își dau întâlnire la AFF Sibiu!

Într-o atmosferă multiculturală, ce reunește profesioniștii de cinema și publicul entuziast, se dezbat problematici actuale ale transpunerii realității pe ecran prin intermediul filmului documentar.

Renumit pentru originalitatea în programare și atmosfera deschisă pe care o creează, Festivalul aduce în atenția publicului o secțiune competițională inedită și o gamă largă de programe adiționale: portrete, programe tematice, proiecții speciale și o serie de evenimente paralele.

Dialogul direct dintre publicul profesionist și publicul larg devine posibil. AFF creează astfel, contextul perfect pentru conexiunea dintre spectator și regizor, preferând formula interacțiunii directe sesiunilor de pitching sau activităților de tip târg de filme.

Urmărind o viziune realistă asupra modului de viață al societății actuale, AFF își propune educarea publicului prin film documentar și promovarea înțelegerii dimensiunii culturale și multiculturale a lumii în care trăim.

Te invităm să te alături în această toamnă spiritului Astra Film la Sibiu!

Programul festivalului poate fi studiat aici:

http://www.astrafilm.ro/filme-2015.aspx

Fotografii