Atelier art-terapeutic: Elementele vietii


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Noica 10, Sibiu
Organizator:

Despre

CE?
Ne intalnim sa aflam cate ceva despre Art Terapia Phronetik® si sa lasam sufletul “sa vorbeasca in imagini” pentru ca mai apoi sa reusim sa invatam limbajul acestora. Pe parcursul acestei intalniri, invatarea va fi una de tip experiential. Vom avea grija de aranjarea cadrului si de procurarea materialelor si impreuna ne vom ocupa in mod constient de elementele vietii: aer, apa, foc, pamant. Ne vom conecta cu diferitele niveluri ale cunoasterii: material, simbol, calitate energetica, in mod fizic, psihologic si spiritual.
Fiecare element are un efect spiritual asupra noastra, iar acest lucru este vizibil in creatiile noastre.
In capacitatea de transformare a elementelor sta un model de legi infinit – apa se evapora in aer – aerul hraneste focul – focul arde transformandu-se in pamant. Pe parcursul acestor schimbari ale elementelor, gasim modul nostrum personal de a le aborda.
E important sa privim lumea atat din interior cat si din exterior, astfel dezvoltandu-ne constientul si prelucrand modul nostru stravechi primordial de a fi – cu ajutorul gandirii, al afectivitatii, intuitiei si al sensibilitatii.
Elementele sunt in noi si traim cu ele!

CU CINE?
Laura Cândea-Burnete, suflet pasionat de oameni, arta si educatie Mamica de Matei si sotie de om minunat. Profesor psihopedagog pe catedra de Educatie Plastica in Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva si art-terapeut in “devenire” in cadrul Asociatiei Romane de Terapii Expresive (ARTE) & Wiener Schule for Kunsttherapie (WSK) Austria
www.expresive.ro
Art’Nativ
www.art-nativ.ro

CU CE?
Cu niste haine lejere si chef de experimentat!

CAND?
Luni 4 Aprilie ora 18:00 la Expressee

Cost: 25lei/persoana

Rezervari: SMS la 0753356248