ATELIER "Cum să creștem copii sănătoși și fericiți"


Data și ora:
Gazdă:

Strada Octavian Goga 1, Sibiu, România
Organizator:

Despre

"Cum să creștem copii sănătoși și fericiți" - WORKSHOP pentru Mămici și Tătici

Cum este lumea copilului meu? Ce fel de părinte sunt? Cum va fi copilul meu când va fi mare? Sunt un parinte suficient de bun? Cum pot să-mi ajut copilul? ...sunt întrebări, preocupări și uneori îngrijorari pe care fiecare părinte le-a trait în anumite momente.

Relația pe care o avem cu copiii noștri este esentială în dezvoltarea lor, deoarece ea stimulează autocunoaşterea, cunoașterea și dezvoltarea armonioasă. Prin relația cu ei, copiii își construiesc anumite abilități, își conturează imaginea despre ei înșiși și despre relația cu ceilalți.

SPEAKERI:

Aureliana Maria Banciu (Tuță) - Psiholog, psihoterapeut, director de psihodrama, membru in cadrul Asociației Române de Psihodramă Clasică, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Elena Brănici - Psiholog, psihoterapeut, director de psihodrama, membru in cadrul Asociației Române de Psihodramă Clasică, acreditat de Colegiul Psihologilor din România

Psihoterapeuții nostri au condus activități psihoterapeutice individuale și de grup cu adulții, adolescenții și copiii; ateliere si workshop-uri de psihodramă pentru elevi de liceu, studenți și părinți. Din tematicile abordate enumerăm:

- dezvoltare personală
- explorarea sexualității
- gestionarea emoțiilor
- orientare profesională
- cum comunic cu copilul meu?
- copilul din mine / copilul meu
- calea spre autenticitate
- workshop dezvoltare personală în cadrul taberei de iarna Cognosis si tabara de vara Cognosis

Una din metodele utilizate este Psihodrama - metodă psihoterapeutică - o psihoterapie bazată pe acțiune, în care individul pune în scenă propria lui lume interioară. Clientul are posibilitatea să exploreze rolurile psihologice și sociale, dezvoltându-și creativitatea și spontaneitatea pentru o mai bună adaptare la mediul extern și pentru optimizarea relației cu sine și cu ceilalți.

Daca vrei sa afli mai multe despre ”meseria de părinte” și să descoperi cum influențează relația ta cu copilul, dezvoltarea lui psihică, vino la atelierul ”Cum sa crestem copii sănatoși si fericiți”, susținut de Aureliana Maria Tuță și Elena Brănici la Centrul Fericirii Sibiu, marți, 29 septembrie, de la ora 18.

Evenimentul este GRATUIT in limita locurilor disponibile. Locuri disponibile: 20

Inscrierile se fac la tel. 0771.539.069/0771.538.485 sau pe email contact@centrulfericiriisibiu.ro

*inscrierea doar pe Facebook nu va garanta retinerea locului dorit la eveniment. Va rugam sa confirmati inscrierea telefonic sau prin email. Va multumim!