Atelier de bijuterit


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Ne antrenăm creativitatea și ne relaxăm creând o bijuterie pe care o putem păstra sau o putem oferi în dar unei persoane dragi. Vei putea să îți alegi culorile, mărgelele și cristalele pentru a scoate la suprafață designer-ul din tine și a crea fie un colier, fie o pereche de cercei sau o brățară.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/0I3KtoxJpj99fF0t2

Creează-ți o bijuterie și îndrăznește să o porți - atelier de bijuterit!

Cu cine?
Patricia Drăghiciu @ Patricia's - arts& crafts - designer de bijuterii, pasionată de artă și frumos.

De mai mult de 7 ani încoace culorile, mărgelele, pietrele și cristalele de diferite dimensiuni, forme și culori s-au instalat confortabil pe masa de lucru și cu ajutorul imaginației și dorinței de experimenta mereu tehnici noi, s-au transformat în numeroase bijuterii, care au participat apoi la diferite expoziții și concursuri naționale și internaționale. Pagina Facebook: https://www.facebook.com/patricias.ro/

Cu ce?
Imaginație, voie bună, dorință de a învăța să-ți faci o bijuterie adaptată stilului tău și curajul de a purta ceva creat chiar de tine. Aducem noi toate materialele necesare.

Când?
6 noiembrie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/0I3KtoxJpj99fF0t2
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei

Ești pe lista de participanți dacă îți apare mesajul „Înscrierea ta fost înregistrată cu succes!” – apoi, nu uita să îți notezi evenimentul în agendă!