Atelier de Pâine fără Gluten


Data și ora:
Gazdă:

Calea Cisnădiei nr 8, Sibiu, Romania, 550351
Organizator:

Despre

Ai incercat sa prepari paine, pizza, clatite, lipii, ciabata, focacia fara gluten si ai esuat? Invata sa iti creezi propriul mix sanatos!
Faina fara gluten este foarte sensibila la prelucrat, iar daca nu stii exact ce trebuie sa ii faci, nu prea iese painea.
Iar daca vorbim despre amestecurile (mix) de faina fara gluten, cele mai multe dintre ele abunda in ingrediente nedorite si nesanatoase.
De aceea va propun un atelier de paine si alte produse fara gluten, unde sa aflati secretele unei paini pufoase si gustoase, sa va preparati propriul mix de faina din fainuri integrale sanatoase si pline de nutrientii necesari.

Vom prepara impreuna :
-paine fara gluten fara ou
-clatite
-pizza
-lipii no grain, no starch
-ciabata si focacia

Iar acasa nu vei pleca cu mana goala: vei duce din ce am preparat la atelier, vei primi retete in format digital (6 preparate fara gluten gata testate si adaptate), plus sfaturi si secrete care sa te ajute sa fii creativ in acest domeniu.

Vom discuta despre:
-care sunt fainurile sanatoase, integrale
- agenti de crestere si legare naturali
- care este rolul amidonului
- ce caracteristici are fiecare faina in parte
-care este secretul cresterii painii si texturii aerisite
-cum dai gustul dorit , schimband tipul fainii
si multe altele

Parteneri:
Rawckers, unici producatori de branza raw vegana in Romania
Terra Natura, vinuri si faina organica
Microgreens Romania , producator de microplante ca si superfoods
Apa alcalina Amulet
VitalDiett, produse fara gluten

Toate ingredientele sunt asigurate!

Te astept Miercuri 13 Martie de la ora 18.00 la 21.00 la Rawdia Sibiu, str Cisnadiei nr 8.

Marti, deasemenea, are loc un atelier de prajituri fara gluten, numai potrivite pentru sarbatori.

Investitie: 200 lei/ atelier

✍️ Pentru inscriere te rog sa imi trimiti numele , orasul si nr de telefon la adresa: teodoraczentye@gmail.com

Trainer:
Teodora Czentye Raw vegan chef,
Cu experienta in bucataria fara gluten, restaurantele vegane din Romania, atat ca bucatar cat si creator de retete vegane si raw vegane.

Te astept cu drag!