Atelier de pictură în aer liber cu Cătălin Precup


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Joi, 9 iulie, vă invităm să ne conectăm cu orașul într-o nouă sesiune de pictură în aer liber, între orele 17:00-19:00, avându-l coordonator pe profesorul Cătălin Precup.
Atelierul este un prilej de a-i familiariza pe amatori și profesioniști cu metode prin care pot să îmblânzească idei-dragoni, să le cuprindă în compoziții aurite, să deprindă cum să le devină fidele, apoi să le încalece ca pe nori și să călătorească departe, pe tărâmul creativității și al măiestriei.
 Participare liberă, fără taxă de înscriere.
 Locurile sunt limitate, astfel este necesară înscriere prealabilă, completând formularul de la adresa http://aios.ro/ateliere
De ce aveți nevoie: Veniţi pregătiţi cu bloc de desen/pânză pentru pictură şi culori.
___________
Oraşul Artiştilor este deschis până în 18 octombrie 2020 în Piaţa Mică, în faţa Turnului Sfatului, şi aşteaptă curioşii cu o galerie de artă adusă în stradă, cu ateliere de pictură amenajate chiar aici, în spaţiul public, cu workshopuri pentru copii şi adulţi, cu ateliere cu părinţii şi chiar şi cu o bibliotecă din care puteţi răsfoi cărţi despre artă.
Zilnic, timp de 115 de zile, căsuţele expoziționale vă aşteaptă să le treceţi pragul pentru a vă cumpăra o amintire din Sibiu, susţinând astfel un artist.
___________
Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

*Sursa text & foto: https://www.facebook.com/OrasulArtistilor/