Atelier de public speaking și gestionare a emoțiilor


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

ATELIER DE PUBLIC SPEAKING ȘI GESTIONARE A EMOȚIILOR

Coordonatori: Alexandra Șerban și Paul Bondane
categoria de vârstă: 16-18 ani
durata: 1h30min/ sesiune

**
Alexandra Șerban și Paul Bondane, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu, te invită să explorați împreună nesiguranțele artei oratorice într-un context prietenos, în care nu doar că ai voie să greșești, dar ești premiat pentru asta, nu primești note, dar ești aclamat dacă ai păreri și îți poți exprima creativitatea, pentru ca la final să știi cum să speculezi nota autentică și umorul din fiecare discurs.
În perioada 15 – 19 aprilie, de la orele 17:00, teatrul Gong organizează un modul de cinci ateliere de public speaking și gestionare a emoțiilor. Acest modul este creat exclusiv pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a.

Având în vedere structura modulară a proiectului, participarea adolescenților la toate cele 5 sesiuni este esențială. Participarea la acest program se face prin achitarea unui bilet în valoare de 14 lei. Biletele se achită în avans, ședințele neefectuate nu se recuperează, iar contravaloarea acestora nu poate fi returnată. Recomandăm ținuta lejeră și încălțăminte de interior. Biletele la acest atelier vor fi puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

**
Preț bilet: 14 lei/ modul cu 5 sesiuni
Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.