Atelier "healthy Cooking"

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Bd. Victoriei Nr.34, Sibiu, Romania, 550024

Despre

Marilena Oprișanu - fosta concurentă Master Chef, chef dietetician și nutriționist cu multiple specializări în Germania în nutriție aplicată, cu o vastă experiență în nutriția copilului, și
Cristian Avram - fost concurent Master Chef, specializat în bucătăria moleculară, organizator și trainer ateliere cooking pentru copii și adulți sunt gazdele acestui atelier.

În cadrul atelierului de "Healthy cooking" pe care îl organizăm vom avea ocazia să prezentăm participanților principii de nutriție și mici trucuri de gătit ușor, rapid și sănătos.
Scopul principal al întălnirii este de a stimula creativitatea participanților, de a le pune la dispoziție informații necesare pentru a dezvolta deprinderi noi în bucătăria personală. Ingredientele și ustensilele vor fi puse la dispoziția participanților de către organizatori, la fel ca și buna dispoziție și trucurile culinare.

Vă așteptăm cu drag pentru a petrece 3 ore în compania unor invitați care vă vor împărtăși cunoștințele și secretele lor din bucătărie într-o locație deosebită - GRĂDINA - bucătărie-bere-bucurie

Întrucât locurile sunt limitate, vă recomandăm să confirmați participarea la numărul de telefon 0724-391696 printr-un sms.

Durata eveniment 3 ore.
Preț atelier 100 lei/pers.