Atelier MERITO.Părinți informați=copii pregătiți (CLR)


Data și ora:
Gazdă:

Strada Tribunei 17, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Începem o serie de ateliere MERITO DEDICATE PĂRINȚILOR.Toți copiii merită o educație de calitate. Părinții trebuie să fie informați astfel încât să își sprijine în mod corect copiii în demersul educativ.Ai un copil care se pregătește pentru școală sau este în clasa pregătitoare?

Primul atelier „MERITO CLR” informează părinții despre cum își pot ajuta copiii în dobândirea corectă a scrisului și cititului. Hai la workshopul nostru unde într-o manieră practică vei învăța cât de important este să începi scrierea literelor dintr-un anumit punct, cum se scrie corect o literă, cum citim corect, care este dimensiunea adecvată a scrisului dintr-o carte dedicată unui copil de clasa pregătitoare/IV. Vei învăța poziția corectă în timpul scrisului/cititului, tehnici de pregătire a copilului pentru activitatea de scris și multe alte trucuri pentru a-ți susține copilul în activitatea de redactare a temelor/ exercițiilor lucrate acasă. Îți răspundem la toate întrebările, te informăm asupra legislațiilor, programelor școlare, asupra timpului aferent activităților educative.

Te așteptăm la 2 ore de voie bună, unde vei afla informații utile/practice.Cafeaua/ceaiul/apa sunt din partea casei. Participarea implică o donație în funcție de cât de util ți s-a părut atelierul!

Sunt disponibile 30 de locuri în ordinea inscrierilor la linkul :
https://forms.gle/HZxTHS5g9JwBxmYq8
TE AȘTEPTĂM!!!
HAI ÎN TRUPA PĂRINȚILOR MERITO- PĂRINȚI INFORMAȚI=COPII PREGĂTIȚI