Ateliere de..meşteRILIT // în vacanţă


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Petrece o săptămână de VACANŢĂ la Teatrul GONG!

Luni, 8 februarie, ora 11:00
Marţi, 9 februarie, ora 11:00
-------------------------------------------
ATELIERUL DE...meșteRILIT
- ateliere de creaţie: Prima mea marionetă -

Coordonator: Aurelia Călinescu

ateliere recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Simpaticul iepuraș Rilă și prietena sa AuRilă au pregătit două ateliere de meşteRILIT cu aplicaţii la seria "Prima mea Marionetă", pentru primele zile ale vacanţei intersemestriale din perioada 8 - 13 februarie. Descoperim diverse tipuri de marionete folosite în arta teatrală şi ne jucăm cu umbre de evantai, aplicaţii ale teatrului de umbre! Hai şi tu!
**
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro