Atelierele lui Brâncuşi


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Vineri, 19 februarie, ora 11:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
--------------------------------------------------
ATELIERELE LUI BRÂNCUŞI

Pasărea Măiastră
Coordonator: Aurelia Călinescu

Modelaj în lut
Coordonatori: Diana Ribana şi Alina Moldovan

ateliere recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durată: 1h 30 min.

**
Pe 19 februarie 1876 s-a născut Constantin Brâncuși, «părintele sculpturii moderne», cum a fost denumit prima dată de America, iar ziua naşterii sale este sărbătorită în toată lumea şi înscrisă în calendarul cultural universal.
Pentru a sărbători acest moment şi alături de copii, Teatrul Gong va găzdui două ateliere de creație pentru aceştia, începând cu ora 11:00.
Aurelia Călinescu va coordona un atelier cu tema „Pasărea Măiastră” în care cei mici vor descoperi noi tehnici de lucru manual, iar Diana Ribana și Alina Moldovan vor susține un atelier cu modelaj în lut prin care să povestească istoria unuia dintre cei mai mari artiști ai României din toate timpurile.

ATELIERELE de la Teatrul GONG își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Toate locurile la aceste ateliere au fost ocupate.

www.teatrulgong.ro