Atelierele Potecii Slow Food - Sibiel

Atelier  |  În jurul Sibiului

Data și ora:
Bilete:
150 Lei / Persoană
Gazdă:
Sibiel 557234, România

Despre

10:45 - 11:00 Întâlnire în centrul satului, la troița de vis-a-vis de biserica ortodoxă. Acolo se vor parca mașinile după podul peste râu. Scurtă plimbare până la locul de desfășurare a atelierelor pentru copii.
11:15 Bem un ceai cald iar copiii încep atelierele într-o șură deschisă. Atelierele au fost concepute pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani și sunt conduse de un meșteșugar și un voluntar al asociației.
11:15 În timp ce copiii sunt la ateliere, adulții vor pleca pe o drumeție de ca. 1,5-2 ore în jurul satului. Nivel de dificultate ușor, e necesar echipament de bază de iarnă (bocanci, rucsac cu termos, geacă impremeabilă).
13:30 După ce ne reunim luăm masa împreună, afară la mese, în aer liber. Avem bucate de sezon într-un meniu bogat, de 4 feluri de mâncare.
Poteca Slow Food este un proiect de educație informală desfășurat în regiunea Sibiu pentru copii cu vârste între 4 și 10 ani cu scopul cunoașterii valorilor locale.
Spunem povești pentru ca cei mici să descopere gusturi și meșteșuguri locale, să iubească natura locurilor și să caute să protejeze patrimoniul local.

Sursa text & foto