Atelierul de creat poveşti // Costume marine


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 28 octombrie, orele 10:00 şi 12:00
---------------------------------------------
ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
atelier de creaţie: COSTUME MARINE

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Sâmbăta aceasta la atelierul de creat povești descoperim lumea marină şi o metodă la îndemâna oricui de reciclare creativă a cartoanelor. Transformăm cartoane prin procese simple de tăiere-lipire-asamblare, în personaje distractive şi colorate. Ne întâlnim cu balene, caracatiţe, delfini sau rechini prietenoşi, într-o atmosferă veselă şi prietenoasă, ascultăm şi spunem împreună poveşti la Teatrul Gong.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro