Atelierul de creat povești // Măști din povești


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
atelier de creaţie: MĂȘTI DIN POVEȘTI

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30min.

**
Pentru că în weekend-ul 21-22 aprilie ne jucăm de-a „Prințesele Spion” (https://bit.ly/2Iy1a0g) și învățăm de ce este importat mediul înconjurător pentru noi, Diana Ribana ne propune un atelier de creație cu măști din povești. Ne transformăm în spioni, care salvează parcurile și stau la pândă să-i prindă pe cei care nu respectă natura. Pentru a fi adevărați spioni, culegători de secrete importante, avem nevoie de o mască specială și de o pelerină pentru camuflare, pe care le vom crea împreună cu multă creativitate și dibăcie.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
În cadrul atelierelor de creat povești acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro