Atelierul de creat poveşti // Semne de poveste


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 1 iulie, orele 10:00 şi 12:00
---------------------------------------------
ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
atelier de creaţie: SEMNE DE POVESTE

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Încheiem stagiunea aceasta de ateliere de creat poveşti cu un atelier special pentru vacanţă şi micii cititori. Facem împreună cu Diana Ribana semne de carte inspirate din spectacolele de la Teatrul Gong, pentru poveştile ce ne aşteaptă în cărţile de vacanţă. Vacanţa are semne de poveste!

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro