Atelierul de creat poveşti // Trăistuţa cu poveşti #2


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 13 mai, orele 10:00 şi 12:00
---------------------------------------------
ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
atelier de creaţie: TRĂISTUŢA CU POVEŞTI #2

Coordonator: Claudia Benchea & Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
Revenim cu o nouă sesiune a unui atelier pe care-l repetăm la cererea copiilor. Traistele au devenit un trend, o necesitate într-o societate sănătoasă, care reciclează şi pune valoare pe natura din jur. Teatrul GONG oferă traiste de pânză copiilor de la acest atelier pentru a le personaliza cu puţină culoare şi imaginaţie, ca mai apoi să adunăm în ele poveşti sâmbătă de sâmbătă, la atelierul de creat poveşti.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro