Atelierul de creat povești // Tricouri de poveste


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
atelier de creaţie: TRICOURI DE POVESTE

Coordonator: Diana Ribana

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30min.

**
Reciclarea e mai creativă la Teatrul GONG! Cu toţii ştim cât de plictisitoare sunt uneori tricourile simple, fără nici un pic de culoare. Diana Ribana, meștera noastră în povești, ne propune pentru acest atelier, să ne personalizăm un tricou de care ne-am plictisit* în culorile poveștii Scufiței Roșii. Povestea poate fi descoperită la #TeatrulGONG și în cadrul celor 2 reprezentații ale spectacolului, vineri, 16 noiembrie și sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 18:00.
https://bit.ly/2T1idxV
Să reciclăm (re)creativ!

*dacă nu aveți un tricou pentru personalizat, nici o problemă, vă oferă Teatrul GONG unul cadou :)

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI
În cadrul atelierelor de creat povești acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro