Atelierul de exploratori


Data și ora:
Gazdă:

Soseaua Alba Iulia nr.6, Sibiu, Romania, 550018
Organizator:

Despre

Atelierul de exploratori - atelier de dezvoltare personala si creatie pentru copii

Copiii sunt cei mai buni exploratori, cele mai curioase ființe, însă nu de puține ori le sunt tăiate aripile, așa că în atelierul de exploratori dăm frâu liber imaginației și curiozității.

Intrăm în lumea copilăriei, explorăm și ne bucurăm de lumea înconjurătoare prin culoare și desen. Explorăm cercul și descoperim cum putem să desenăm animale și diverse obiecte folosind un simplu cercul cu diferite dimensiuni.

Nu de puține ori cei mici se tem să deseneze cercuri pentru că sunt siguri că nu le va ieși. Ei bine, acum vor afla cum pot sa deseneze cercuri într-un mod simplu. Și pe lângă aceasta, vor învăța cum să deseneze animale și diverse obiecte din lumea înconjurătoare folosind doar cerculețe.

Noi pregătim materialele și plecăm în călătorie!

Copiii învață ceea ce trăiesc, iar dacă aud constant în jurul lor „Hai că poți!”, „Continuă să încerci și îți va ieși!” - atunci cu siguranță vor reuși și nu se vor teme de eșec.

În călătoria copilăriei explorăm lumea alături de Codruța Răbăgel - psihoterapeut în formare, profesor consilier școlar și event planner. Împreună cu echipa sa, Codruța aduce bucurie copiilor prin povești, culoare și creativitate.

Atelier adresat copiilor cu vârste între 3 ani și 6 ani
Contribuția pentru participare: 30 lei
*15% din contribuție se va dona unei familii neajutorate din comuna Daia

Locuri limitate!
Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0725102058
Data: 26 aprilie: 17:00-18:15

#StarKidsCenter
#incubator107Sibiu