Atelierul De meșteRILIT


Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Atelier de creație: ANIMĂLUȚELE DE LA ZOO PLEACĂ ÎN VACANȚĂ / animale de hartie

Coordonator: Aurelia Călinescu
categoria de vârsta: 7-10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Cine nu așteaptă vacanța? Încă de pe acum ne gândim la cele mai interesante locuri, unde ne-am putea petrece vara și să nu credem că animăluțele de la zoo nu sunt și ele nerăbdătoare, ba chiar ne-au cam luat-o înainte și au deja bagajele făcute. Să pornim împreună în vacanță alături de animăluțe confecționate din hârtie și decorate dupa bunul plac în ton cu vara ce bate la ușa.


ATELIERELE DE MEȘTERILIT cu AuRILĂ și IepuRILĂ își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Totodată cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei.

Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice artei teatrale.
**