Atelierul de meșteRILIT // decorațiuni de Paște

Atelier  |  Teatru

Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 31 martie, orele 10:00 şi 12:00
------------------------------
ATELIERUL DE meșteRILIT
- atelier de creație -
DECORAȚIUNI DE PAȘTE

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
IepuRILĂ și AuRILĂ încep pregătirile pentru sărbătorile de Paște cu un prim atelier dedicat, în care vom crea niște ouă pascale deosebite. Ne propunem să aflăm ce este un ou imperial Faberge și chiar să ne meșteRILIM fiecare câte unul. Aceste opere de artă în miniatură sunt considerate adevărate bijuterii.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro