Atelierul de meşteRILIT // IepuRILĂ la Carnaval


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 24 martie, orele 10:00 şi 12:00
------------------------------
ATELIERUL DE meșteRILIT
- atelier de creație -
IEPURILĂ LA CARNAVAL

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Carnavalul este cunoscut în toată lumea ca fiind o sărbătoare specifică lunilor februarie-martie, ce marchează tranziţia dintre anotimpuri. Primăvara este sărbătorită prin deghizări cu măşti colorate şi felurite costume, pentru jocuri de rol haioase. IepuRILĂ şi AuRILĂ au materiale pentru un întreg carnaval la #TeatrulGONG! Dacă îţi place să te costumezi şi să intri in pielea altor personaje, sigur ai nevoie de o mască de carnaval, pe care o vom face împreună la atelierul de meşteRILIT.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro