Atelierul de meșteRILIT // Mărțișoare animate


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 3 martie, orele 10:00 şi 12:00
------------------------------
ATELIERUL DE meșteRILIT
- atelier de creație -
MĂRȚIȘOARE ANIMATE

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
IepuRILĂ şi AuRILĂ se reîntorc pe scena atelierelor de creație! La începutul lunii martie, odată cu venirea primăverii vă invităm să meșteRILIM felicitări și mărțișoare din diverse materiale și accesorii colorate. Mărțișoarele vor prinde viață prin tehnici de construcție specifice artei teatrale și de îndată ce sunt dăruite pe post de vestitori ai primăverii, celor dragi.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro