ATELIERUL DE..meșteRILIT!


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Petrece VACANȚA la Teatrul GONG, cel mai creativ mediu de joacă!

Joi, 5 noiembrie, ora 11:00
Vineri, 6 noiembrie, ora 11:00
Sâmbătă, 7 noiembrie, ora 11:00
----------------------------------------------
ATELIERUL DE...meșteRILIT
- atelier de creație: Prima mea marionetă -

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Simpaticul iepuraș Rilă și prietena sa AuRilă vă așteaptă la un nou atelier de meșteRilit! Reluăm seria de ateliere „Prima mea marionetă”, inițiată de d-na Aurelia Călinescu, în care copiii vor învăța să confecționeze diverse tipuri de păpuși de teatru și marionete.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice păpușilor de teatru.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro