Atelierul de meșteRILIT // Ornamente cu Crăciunilă


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

ATELIERUL DE meșteRILIT
- atelier de creație -
ORNAMENTE CU CRĂCIUNILĂ

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Începând cu luna decembrie și primii fulgi de nea, AuRILĂ și IepuRILĂ dau startul atelierelor de meșteRILIT ornamente de Crăciun. Ne punem la contribuție imaginația și creativitatea pentru cele mai ingenioase globuri, coșulețe, ghirlande și decorațiuni care să completeze spiritul sărbătorilor.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos. Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție, specifice artei teatrale.

**
Bilete online: https://bit.ly/2PWpCk2

Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro