Atelierul de meșteRILIT // păpuși din povești


Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

ATELIERUL DE meșteRILIT
- atelier de creație -
PĂPUȘI DIN POVEȘTI

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
IepuRILĂ şi AuRILĂ încep noul an cu seria atelierelor în care ne familiarizăm cu tipologia păpușilor de teatru. Inspirați de povestea Crăiesei Zăpezii, vom improviza împreună scurte scenete de teatru, cu păpuși lucrate manual. MeșteRILIM păpuși pe tijă manevrabile cu o singură mână. Le personalizăm cu accesorii colorate și le dăm viață cu ajutorul imaginației, prin jocuri de improvizație specifice artei teatrale. Hai la #TeatrulGONG să-ți mărești colecția de personaje de teatru.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro