Atelierul de meșteRILIT // păpuși-muppets


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 14 aprilie, orele 10:00 şi 12:00
------------------------------
ATELIERUL DE meșteRILIT
- atelier de creație -
PĂPUȘI - MUPPETS

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
IepuRILĂ şi AuRILĂ reîncep seria atelierelor în care ne familiarizăm cu tipologia păpușilor și învățăm să improvizăm o scurtă scenetă la paravan. În primul atelier de acest gen vom meșterili păpuși Muppets. Prima păpuşă Muppets, creația lui Jim Henson, a fost realizată dintr-un ciorap pluşat de culoare verde, care interacționa cu un copil. Între timp păpușile Muppets au devenit celebre pe întreg mapamondul și o atracție pentru toții copii. Hai la #TeatrulGONG să-ți mărești colecția de personaje de teatru.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro