Atelierul de meşteRILIT // Surprizele lui IepuRILĂ


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 10:00 și ora 12:00
------------------------------------------------------------
ATELIERUL DE...meșteRILIT
- atelier de creație: Surprizele lui IepuRILĂ -

Coordonator: Aurelia Călinescu

ateliere recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Simpaticul iepuraș Rilă este tare nerăbdător! În luna aprilie, alături de AuRILĂ, ne pregătim pentru Paşti. Aşadar ne aşteaptă mult lucru manual pentru a crea cele mai creative şi jucăuşe ornamente de Paşti.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție, specifice artei teatrale.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro