Atelierul de meşteRILIT // Vestitorii iernii


Când:
2 Decembrie 10:00 14:00
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 2 decembrie, orele 10:00 şi 12:00
------------------------------
ATELIERUL DE...meșteRILIT
- atelier de creație: VESTITORII IERNII - PĂPUŞI PE TIJĂ

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
IepuRILĂ şi AuRILĂ deschid sezonul atelierelor de creaţie din luna decembrie, dedicate sărbătorilor de iarnă. Cu această ocazie copiii care ne trec pragul îşi măresc colecţia de personaje specifice iernii, învaţă mai multe despre lumea teatrală şi aprofundează diverse tehnici de lucru manual. Sâmbăta aceasta aflăm care sunt vestitorii iernii şi îi transpunem în păpuşi haioase pe tijă.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție, specifice artei teatrale.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro