Atelierul de...meșterilit!


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 17 octombrie 2015, între orele 11 – 12:30
la Teatrul pentru copii şi tineret GONG
--------------------------------------------------------------------
Atelier de creaţie "OGLINDA MAGICĂ "
cu MeşteRilă şi AuRilă

COORDONATOR: Aurelia Călinescu
DURATA: 1 h 30 min
VÂRSTA RECOMANDATĂ: 7 - 10 ani

**
Simpaticul iepuraș Rilă și prietena sa AuRilă vă așteaptă în luna octombrie să ne pregătim de HALLOWEEN!

În cadrul seriei de ateliere inițiată de d-na Aurelia Călinescu, copiii vor învăța să confecționeze MONSTRULEȚI, FANTOMIȚE, DOVLECEI și LILIECI, pretextul unor noi și simpatice măști, accesorii și ornamente pentru petrecerea pe care toată lumea o așteaptă luna aceasta: HALLOWEEN. Sâmbăta aceasta vom crea oglinzi magice, un accesoriu de nelipsit oricărei vrăjitoare!

Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice păpușilor de teatru.

ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**

Înscrierile la ateliere se fac la adresa de e-mail ticketing@teatrulgong.ro sau pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00.
Pentru alte informații puteți să ne și sunați, conform aceluiași program de mai sus, la nr. de tel: 0786 170 084. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro