ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ


Data și ora:
Bilete:
7 lei
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu marchează Ziua Mondială a Marionetelor (World Puppetry Day) printr-o serie de 4 ateliere cu păpuși pe degete, ce vor avea loc în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00.
sâmbătă, 21 martie, ora 11:00 – „Cipollino”

Seria atelierelor din luna martie se va desfășura sub coordonarea designerului Diana Ribana și constă în 4 sesiuni independente în cadrul cărora cei mici vor crea personaje cu ajutorul degetelor.
ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ de la Teatrul GONG din Sibiu își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Atelierele vor avea loc săptămânal și deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos. Activitățile din cadrul proiectului constau în exerciții de improvizație, construirea de măști, păpuși și marionete, face-painting, desene și exerciții de storytelling (inventat și spus povești).

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Prețul unui bilet este de doar 7 lei, tarif unic. Pentru mai multe detalii există o linie telefonică specială: 0269 210 906.

Acestă nouă serie de ateliere este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani, iar pentru fiecare atelier se pot înscrie maxim zece copii. Durata unui atelier este de aproximativ 1h30min. Recomandăm ținuta lejeră și încălțăminte de interior. La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.