ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ


Data și ora:
Bilete:
7 lei
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

sâmbătă, 28 martie, ora 11:00 – „Broscuţa fermecată”

Seria atelierelor din luna martie se va desfășura sub coordonarea designerului Diana Ribana și constă în 4 sesiuni independente în cadrul cărora cei mici vor crea personaje cu ajutorul degetelor
ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ de la Teatrul GONG din Sibiu își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Atelierele vor avea loc săptămânal și deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos. Activitățile din cadrul proiectului constau în exerciții de improvizație, construirea de măști, păpuși și marionete, face-painting, desene și exerciții de storytelling (inventat și spus povești).

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Prețul unui bilet este de doar 7 lei, tarif unic. Pentru mai multe detalii există o linie telefonică specială: 0269 210 906.

Acestă nouă serie de ateliere este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani, iar pentru fiecare atelier se pot înscrie maxim zece copii. Durata unui atelier este de aproximativ 1h30min. Recomandăm ținuta lejeră și încălțăminte de interior. La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor. .

Alte sugestii

17 Oct
Planetariu Mobil revine la Sibiu cu un spectacol nou
Atelier
Începe la 09:00  |  pin Biblioteca Astra Sibiu, Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Atelierele Oaia Primordiala la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 10:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Ateliere de creație E L I Z E la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 16:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Ateliere de creație cu Patricia's-Arts&Crafts @Creative Buzz 23
Atelier
Începe la 18:30  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
Vezi mai multe evenimente