Aventuri în Bubbleland // Sibiu Magic Show 2016


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

⁂ Festivalul Sibiu Magic Show
2/6 decembrie 2016
_________________________

⁂ Vineri, 2 decembrie, ora 12:30
Sala Parter, Teatrul GONG

✔ 3+ / recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

SC Bagheta Magică SRL
România / Romania

★ AVENTURI ÎN BUBBLELAND / ADVENTURES IN BUBBLELAND ★
Magicianul Robertino & Bubble Artist Claudia Stroe

★ „Aventuri în Bubbleland” este un spectacol inovator şi creativ, cu Bubble Artist Claudia Stroe şi Magicianul Robertino, care vă invită într-o călătorie în fascinanta şi fermecata lume a baloanelor de săpun. Singurii artişti din România ce îmbină efecte de magie cu sculptura în baloane, vor pune în scenă o poveste scrisă doar cu apă şi săpun. Claudia Stroe îmbină divertismentul, arta şi ştiinţa într-un spectacol de basm, folosind o gamă complexă de trucuri pentru a vă surprinde cu fragilitatea, culorile şi formele neobişnuite ale baloanelor de săpun, în timp ce Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie, ce aduc zâmbetul pe faţa copiilor de toate vârstele.

☆ Adventures Bubbleland is an innovative and creative show, featuring Bubble Artist Claudia Stroe and The Magician Robertino, both inviting you to travel in the fascinating and charming world of bubble soap. The only artists to combine magic show effects with balloon sculptures will stage a play that was only written with water and soap. Claudia Stroe brings together entertainment, arts and science in a fairy tale show, using a plethora of tricks to surprise you with the fragility, colours and unusual shapes, while the magician Robertino compliments the show with incredible magic effects that bring smiles on the faces of children and adults alike.

www.baloanesapun.ro

⌛ 60 minute / minutes

⚖ preț bilet: 7 lei, tarif unic

⚖ Biletele pentru Festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminicĂ de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm la festival!
www.teatrulgong.ro
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴