Aventurile lui Clott // spectacol invitat


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Marți, 17 aprilie, ora 18:00
sala Etaj, Teatrul GONG
-----------------------------------
spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 50 min.

AVENTURILE LUI CLOTT
Arriba las Hu! Manos
Argentina-Chile
**
Clott ia naștere din jocul creativ al unor mâini. Aparte este mâna cea verde care se opune creației. Se mișcă precum un șarpe și nu vrea nicidecum să coopereze cu celalalte mâini. Când Clott prinde viaţă, mâna ia capul acestuia și îl aruncă cât poate de tare, acesta spârgându-se în două jumătăți. Soluţia vine tot din capul lui Clott, din care apare un nasture roşu, ce susţine cele două jumătăţi împreună, însă îl va face să se simtă tare caraghios faţă de celelalte fiinţe. Sora lui, Juana şi cel mai bun prieten al lui, Luchito încep astfel să râdă de el. Clott îşi găseşte liniştea în cele din urmă acasă la bunicul lui. Şi-ar fi dorit să nu aibă nasturele şi să fie şi el „normal”. Mâna cea verde va face tot posibilul să-şi piardă nasturele salvator şi în cele din urmă să distrugă întreaga poveste. Oare va reuşi? Care sunt planurile mâinii verzi pentru Clott şi familia lui? Ce decizii va avea de luat Clott? Ce va face cu nasturele cel caraghios?

DRAMATURGIA, REGIA, INTERPRETAREA ȘI CONSTRUCȚIA PĂPUȘILOR: Enrique Crohare Niño, Laura Soledad Mac Laughlin; ASISTENȚĂ REGIE: Héctor Cesana, Ema Peyla; MUZICA: Enrique Crohare; INTREPRETARE MUZICĂ: Arriba las Hu! Manos; DESIGN COSTUME: Sofia Tilli.
-----------------------------
„Aventurile lui Clott” este un spectacol de teatru de păpuși, realizat în totalitate de cei de la Arriba las Hu!Manos, de la scenariu și regie, la construcția decorului și a marionetelor. Participant în peste 60 de festivaluri internaţionale de profil, din peste 13 ţări din America, Europa şi Asia, spectacolul s-a jucat în peste 600 de reprezentații, în 300 de orașe și comunități. Acesta este completat de ateliere de formare susținute în cadrul festivalurilor de teatru de păpuși, universități și centre educaționale din Costa Rica, Columbia, Argentina, Chile și Spania. Începând cu 2013, compania Arriba las Hu!Manos colaborează cu Ministerul Culturii din Argentina.

**
Preţ bilet: 9 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online NU se percepe comision.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă evenimentele la care doresc să participe sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Alte sugestii

24 Oct
Spectacol-lectura - Tata este in Atlantida
Teatru
Începe la 18:00  |  Librăria Humanitas Constantin Noica, Strada Nicolae Bălcescu 16, Sibiu 550159, Romania
26 Oct
Love storie
Teatru
Începe la 20:00  |  CAVAS - Teatrul Naţional Radu Stanca Sibiu, Bulevardul Victoriei 5-7, Sibiu 550024, Romania
Vezi mai multe evenimente